Projectmanagement

|
Projectmanagement

Projectcoördinatie van

Marketing gerelateerde projecten

Marketingprojecten kunnen behoorlijk complex zijn, en laten we eerlijk zijn, soms is het alsof je in een doolhof van termen bent beland. Jij als ondernemer of directeur hebt je handen al vol genoeg, dan is het niet realistisch om je ook nog eens te verdiepen in SEO, website migraties, affiliate software of PIM systemen. Ik begrijp maar al te goed dat jouw tijd kostbaar is. En daarom ben ik er. Ik ben jouw tolk in de wereld van marketingjargon en marketingstrategieën.

Picture this: je hebt een briljant idee voor een marketingcampagne, maar op dit moment heeft je team het druk genoeg of heb je en creatieve en frisse blik nodig. Dat is waar mijn rol als projectmanager perfect past. Ik neem graag de leiding over het project en schakel tussen diverse partijen, denk aan marketingbureaus, freelancers of tech-savvy developers. Mijn missie? Zorgen dat iedereen op dezelfde golflengte zit.

Alle ballen hooghouden

Waarom kiezen
voor mij als freelancer

Voorbeelden van

marketingprojecten die je kunt uitbesteden

  • Affiliate marketing opzetten voor je website/webshop/merk
  • Opzetten & uitvoeren van een doelgroeponderzoek voor meer inzicht in je klanten en als fundering voor een nieuwe branding/recruitment/promo campagne. 
  • Migratie van je website/webshop of begeleiding bij de bouw
  • Het opzetten van een loyaliteitsprogramma voor je webshop
  • Het opzetten van leverancierscontacten
  • Het organiseren van evenementen
  • Bedenken van creatieve marketingcampagnes
  • Jubileumcampagnes organiseren

Brand management

Brand management omvat het opbouwen en onderhouden van een sterk merk door het handhaven van een consistente merkidentiteit over alle marketingkanalen, het monitoren en aanpassen van de perceptie van het merk, en het bevorderen van merkloyaliteit bij klanten.
01.

Marketing management

Brand management omvat het opbouwen en onderhouden van een sterk merk door het handhaven van een consistente merkidentiteit over alle marketingkanalen, het monitoren en aanpassen van de perceptie van het merk, en het bevorderen van merkloyaliteit bij klanten.
02.

Project management

Project management vereist het opstellen van een projectplan met mijlpalen en taken, en het monitoren van de voortgang van het project. Daarnaast het hebben van de juiste tools en processen om de communicatie te faciliteren, de samenwerking te verbeteren en het beheer van budget en middelen.
03.

Ben jij klaar

om het uit handen te geven?

Geen gedoe meer met ellenlange e-mails en gemiste afspraken. Ik ben de verbinder die ervoor zorgt dat alle partijen op de hoogte zijn, betrokken blijven en met dezelfde enthousiasme naar het einddoel werken. Geen ruis, alleen helderheid.

Ik maak graag tijd om met je te spreken over je volgende project. Ik ben slechts één bericht verwijderd van het ontwarren van die marketingknoop en het omzetten van abracadabra in concreet project. Bring in the magic!

Klantcases

hier heb ik met trots aan gewerkt

Een sterk merk is een merk dat opvalt tussen de concurrentie en in het hoofd van de consument blijft hangen. Het gaat om de manier waarop het merk zich positioneert, de waarden die het uitdraagt en de emoties die het oproept bij de consument. Een sterk merk is consistent in alle communicatie-uitingen en zorgt voor een positieve merkbeleving bij de doelgroep. Hierdoor ontstaat er vertrouwen bij de consument en is de kans groter dat zij voor jouw bedrijf kiezen in plaats van voor de concurrentie.