Over MetNicol

|
Over Nicol
Ik ben Nicol, freelance marketingspecialist en hands-on projectmanager. Ons marketingbureau MetNicol bestaat sinds 2022. Binnen een maand had ik niet alleen mijn eerste klanten, maar zat mijn agenda ook al volgeboekt. Mijn klantenkring bestaat uit een heel breed scala aan grote en middelgrote bedrijven, nogal gevarieerd. Bijvoorbeeld KetoFitShop, Go-Keto, Bleyenberg Deurservice, Badhuis Keukens, Mattisson Healthstyle, Wijnholds Makelaardij, Huis & Vos Bedrijfsmakelaars en Trayler.
Met mijn achtergrond in de makelaardij, bij agencies en in de FMCG-branche besefte ik al snel dat ik voor bedrijven van toegevoegde waarde kan zijn. Ik merkte namelijk steeds dat ze niet alleen op zoek waren naar een strategische blik, maar ook naar iemand die de handen uit de mouwen steekt om het werk te verzetten, terwijl de gekozen strategie intact blijft. Zo ontstond het idee om een full service marketingbureau te starten. Om bedrijven alles uit handen te nemen, zelfs het soort projecten dat vaak niet worden ondersteund door andere ‘standaard’ agencies. Denk hierbij aan klantinterviews op locatie, het opzetten van affiliate marketing of het coördineren van projecten zoals de lancering van nieuwe producten of het begeleiden van een uitgekiend redesign traject.

Deze merken gingen je voor!

Met het idee dat ik niet langer alleen wilde werken en verlangde naar een team om me heen, in plaats van een eenzaam bestaan als freelancer, begon ik te zoeken naar mogelijkheden. Ik besprak dit met Brenda. Zij is de oprichter van het succesvolle KoopjesDrogisterij, dat binnen 10 jaar uitgroeide tot dé online drogist van Nederland (en daarbuiten). Samen hebben we met veel plezier samengewerkt en een sterke band opgebouwd. Het begon te kriebelen bij haar. Ze wilde ook weer gaan ondernemen. Wij dachten: 1 + 1 = 2. Dat gaan we samen doen! Met haar enorme ervaring in het ondernemerschap, haar rol als gezicht van het merk KoopjesDrogisterij en haar kennis van het e-commerce landschap, weten we dat 1 + 1 eigenlijk veel meer is dan 2.
Samen richten we ons op de ambitieuze ondernemer die begrijpt hoe belangrijk marketing is en die klaar is om samen te groeien. Probeer het in je eigen bedrijf en je zult het straks zien, als je terugkijkt: er was een tijd vóór MetNicol en een tijd na MetNicol!

One of a kind!

– Regina Koning Hettema (CCO)

“Een geweldige projectleider met een goede helicopterview, inhoudelijke marketingkennis en natuurlijke nieuwsgierigheid. Nicol kan zowel projecten optuigen als begeleiden tot een goed eind, waarbij alle betrokken enthousiast blijven meewerken. Ook blijft ze na implementatie van een project geïnteresseerd in de resultaten of is zij bereid daarin bij te sturen waar nodig. Naast het leiden van projecten kan Nicol ook nog eens goed communiceren, onderhandelen, schrijven en vormgeven. Altijd handig!

Ik ben ongelofelijk blij met de samenwerking met Nicol. Dit soort diamantjes worden ook wel eens een schaap met de vijf poten genoemd. Toch dekt dat de lading niet helemaal. Ze heeft mijn inziens niets van een schaap, maar heeft veel meer dan vijf poten. Nicol is een One of a Kind!”

Klaar om te groeien?

Maak een afspraak.