Zichtbaarheid

|
Zichtbaarheid

Jouw uitdaging

Je zichtbaarheid vergroten

Wie wil dat nou niet? Je (online) zichtbaarheid verbeteren, zodat je website meer bezoekers trekt, die langzaam maar zeker volgers worden, dan klanten en uiteindelijk fans! Je online zichtbaarheid vergroten kan alleen door structureel en samenhangend te werken aan je online aanwezigheid. Het is niet zo simpel als je website online zetten met 1 druk op de knop. Het betekent het doordacht inzetten van marketingactiviteiten om zichtbaar te worden binnen je doelgroep. Nooit zomaar, ‘omdat het kan’. Belangrijke vragen daarbij: waarom willen we dit? Om meer klanten te krijgen, meer offerteaanvragen, je CPL (kosten per lead) verlagen, je afzet vergroten of juist eerst maar eens compleet nieuwe klanten aantrekken? Hoe dan? Via welke kanalen? Geen zorgen, MetNicol helpt je bij het eerlijk beantwoorden van al deze vragen. Op basis van een strategie, duidelijke propositie en gekaderde doelgroep. Is dat helder, dan pas gaan we aan de slag om je doelen te bereiken.

De voordelen

van het verbeteren van je zichtbaarheid

Strategie

We analyseren de trends in de markt, kijken naar je concurrentie en naar het consumentengedrag. Zo krijgen we vanzelf inzicht in wat werkt en wat niet. Op basis van deze inzichten creëren we een strategie om je zichtbaarheid te verbeteren. We maken het niet ingewikkelder dan het is. Eenvoud en duidelijkheid staan voor ons voorop. Je mag dan ook verwachten dat de strategie een beknopte presentatie is van hooguit een aantal slides om de focus te behouden, de communicatie te stroomlijnen en alle neuzen op dezelfde ‘slide’ te krijgen.
01.

Creatief concept

Alles wat je doet en uitstraalt, moet op een positieve manier blijven hangen in de gedachten van je (potentiële) klanten. Bij MetNicol weten we wat er speelt in de markt en hoe je je huidige inzet van marketingmiddelen sterk kunt verbeteren. Dat gebruiken we allemaal om je campagne te laten opvallen. Kan met een unieke, visuele campagne, maar ook met een pakkende slogan of een verrassend out-of-the-box idee. Dit toetsen we altijd op de langlopende strategie om te kijken of het nog matcht met je merkwaarden, je doelgroep. Of het je nog wel onderscheidt van je concurrenten. Zo. Ook weer geregeld: boodschap + creativiteit = sterker merk.
02.

Contentproductie

Hoe gaan we je boodschap effectief tot leven brengen? Voordat we overgaan tot de productie van content wachten we op jouw: GO! Waarbij we altijd zullen adviseren: kwaliteit gaat boven hoeveelheid. We luisteren naar je wensen, begrijpen je doelgroep en leveren op maat de middelen die je boodschap effectief overbrengen. We leveren consistent waardevolle en relevante inhoud die je doelgroep aanspreekt. Zodat je merk opvalt en mensen bijblijft!

03.

Online zichtbaarheid vergroten doe je door structureel online marketingmiddelen in te zetten. Zoals het plaatsen van social mediaberichten, berichten en posts in de vorm van een blog (vol SEO!), links naar je website achterlaten, e-mail marketing, nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, wat heb je nog meer? Al die online activiteiten dragen als het goed is bij aan het vergroten van je online zichtbaarheid. Schieten met hagel is bijna altijd zinloos. We mikken op kwaliteit en maximaal effect!

Een paar voorbeelden van werkzaamheden, die we bij MetNicol voor je zouden kunnen uitvoeren. Allemaal bedoeld om je zichtbaarheid online te vergroten.

  • Blogs
  • Projecten
  • Artikelen
  • SEO & SEA
  • Social media campagnes
  • E-mail campagnes