Rebranding Actief Coaching

|
|
Rebranding Actief Coaching

Rebranding Huisstijl & Website Actief Coaching

Actief Coaching biedt diverse coachingstrajecten aan voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Met een realistische en nuchtere blik bruist Anouk van energie om kandidaten te begeleiden en ondersteunen bij het opbouwen van zelfvertrouwen en ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Anouk benaderde ons met een vraag over haar website. Al snel beseften we dat zowel het webdesign als het logo niet goed aansloten bij haar gewenste uitstraling. Anouk koos ervoor met ons samen te werken: wij ontwierpen een nieuw, passend logo en creëerden een fris design voor haar website.

Marketingvraagstukken

Aanleiding samenwerking MetNicol

Aanleiding samenwerking MetNicol

Een aantal jaar geleden startte Anouk haar eigen coachingspraktijk. In het begin werkte ze samen met een websitebouwer om online zichtbaarheid te creëren. Na verloop van tijd merkte Anouk echter dat haar persoonlijkheid miste in de online branding. Zowel het ontwerp als de webteksten sloten niet goed aan bij wat ze wilde uitstralen. Anouk benaderde ons voor advies over haar website.
Het overbrengen van je eigen persoonlijkheid op een website is cruciaal als coach. Jouw persoonlijkheid, stijl en benadering spelen een rol in het opbouwen van vertrouwen en het aantrekken van de juiste doelgroep. Door een duidelijke persoonlijkheid die overeenkomt met je werkwijze te verwerken op je website, krijgen potentiële klanten een beter beeld van wie je bent en hoe je ze kunt helpen. Dit vergroot de kans op een succesvolle samenwerking. In ons marketingadvies gesprek kwam dan ook naar voren, dat we naast de website ook de huisstijl van Anouk opnieuw moesten vastleggen om een balans te vinden tussen merkwaarden, persoonlijkheid en doelgroep.

Branding die je persoonlijkheid weerspiegelt

Door middel van verschillende gesprekken met Anouk hebben we haar identiteit als coach en haar offline presentatie onderzocht. Zo konden we precies inspelen op haar behoeften. Voor een coach is het belangrijk om zich te kunnen verplaatsen in zowel kandidaten als werkgevers, om zo te voldoen aan de behoeften van potentiële klanten.

Voor Anouk hebben we een nieuwe website ontworpen, waarbij we de nadruk legden op een gebruiksvriendelijke ervaring en een duidelijke scheiding tussen het zakelijke en particuliere deel van de diensten van Actief Coaching. Op basis van onze gesprekken met Anouk hebben we de verschillende webteksten herschreven, zodat alles een duidelijk en overzichtelijk geheel vormt.
Voor het kleurenpalet van zowel de website als het nieuwe logo hebben we gekozen voor een levendige mix van warm oranje, geel en goud.

Deze kleuren weerspiegelen perfect Anouks enthousiasme, toegankelijkheid en optimisme. De ronde vormen in het ontwerp symboliseren niet alleen haar vriendelijke uitstraling, maar ook het traject van haar kandidaten: een proces van groei, ontwikkeling en terugkerende ervaringen. Naast het design hebben wij gezorgd voor de fotoshoot om ervoor te zorgen dat de foto’s het juiste beeld overbrengen.
Het nieuwe logo en de website dragen bij aan een professionele uitstraling van Actief Coaching. We streven naar heldere communicatie met de potentiële klanten van Anouk, zodat zij online vertrouwd raken met haar diensten en gemakkelijk een keuze kunnen maken uit het aanbod.

Twijfel jij ook over jouw (persoonlijke) branding? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

Klantcase

Box Nutrition

Klantcase

Huis & Vos