Huis & Vos

|
|
Redesign website Huis & Vos Bedrijfsmakelaars

Huis en Vos Bedrijfsmakelaars is dé regiospecialist in Groningen & Drenthe voor bedrijfsmatig vastgoed. Naast een omvangrijk netwerk in de provincies beschikken zij over de juiste expertise en certificeringen om jouw onderneming verder te helpen naar de volgende stap. Ook ondersteunen ze waar nodig met jouw vastgoed portefeuille. Huis & Vos Bedrijfsmakelaars is opgericht in 2023 als verlengstuk van de particuliere makelaardij Wijnholds Makelaardij. Zij benaderden MetNicol voor zichtbaarheid en het opbouwen van hun naamsbekendheid.

Marketingvraagstukken

Een van de voordelen van samenwerken met MetNicol is dat je als ondernemer inzicht krijgt in de professionalisering op het gebied van marketing van jouw bedrijf.

 

Aanleiding samenwerking MetNicol

Dit geldt ook voor Huis & Vos Bedrijfsmakelaars. Uit ons onderzoek bleek dat hun website niet in lijn was met de kernwaarden en visuele identiteit van het bedrijf. Een consistente uitstraling van je merk is van essentieel belang voor de herkenbaarheid ervan. Elke communicatie-uiting, zowel online als offline, draagt bij aan dit uiteindelijke doel: top-of-mind zijn bij potentiële klanten. Wanneer een ondernemer op zoek is naar bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte, wil je dat ze direct aan Huis & Vos denken. Dit bereik je alleen door consistent te zijn in al je communicatie.

 

Jouw strategie samengevat in een paar slides

We hebben de kernwaarden, missie, visie en doelgroep van Huis & Vos geanalyseerd en vergeleken met de nieuwe website, de tone-of-voice van de teksten en andere reclame-uitingen. Zo spelen we niet alleen in op de behoeften van potentiële klanten, maar creëren we ook consistentie en vergroten we de herkenbaarheid van het merk.

We hebben een nieuwe onepage website ontworpen met de nadruk op een gebruiksvriendelijke ervaring, een duidelijke structuur en een strak design dat past bij de kernwaarden van Huis & Vos. Daarnaast hebben we nieuwe webteksten geschreven en onderhouden we hun LinkedIn-pagina, het kanaal dat direct aansluit bij hun doelgroep.

Deze strategie dient als een solide basis voor verdere professionalisering. We streven niet naar dikke rapporten, maar naar heldere presentaties die in enkele slides het fundament leggen voor de volgende campagne of stap van jouw bedrijf.

Twijfel je ook over de consistentie van jouw communicatie? We staan altijd open voor een kop koffie en een gesprek.

Wij zijn zeer tevreden over het proces tijdens de opmaak en het resultaat van onze nieuwe website. Er zijn heldere afspraken gemaakt en we werden betrokken van A tot Z. Nicol en haar collega’s weten waar ze het over hebben en waarin ze goed zijn. Wij bevelen Met Nicol dan ook van harte aan!!

Klantcase

Affiliate Programma Mattisson

Klantcase

Badhuis Keukens